btw. atest jest na konkretne urzadzenie (model, nr seryjny) czy na grupe urzadzen (dana seria fotoradarow, np. iskra) ?
Świadectwo legalizacji ponownej jest wystawione przez dyrektora okręgowego urzędu miar w Katowicach i dotyczy przyrządu radarowego do pomiaru prędkości pojazdów w ruchu drogowym o numerze fabrycznym 05-09-2926, znak fabr.: Multanova 6F. Legalizacja jest ważna do 31 maja 2011 r.
[ Dodano: Pią 20 Sie, 10 21:29 ]
Zamieszczone przez westwi78
Poza tym strażnik jakiś tam, nie jest kompetentny do takich "rozstrzygnięć".
Zauważyłem, że ten sam strażnik podpisał się na wezwaniu do ujawnienia imienia i nazwiska oraz adresu do korespondencji osoby, która kierowała pojazdem. Chyba nie ma ich tam za wielu. Według mnie definitywnie rozwiązuje to sprawę.
Co do tablicy to nie jest wklejona.
Na zdjęciach z fotoradarów w wyniku błysku flesha juz tak wychodzi że tablica i inne odbalski tak dziwnie wychodzą. To wina konstrukcji. Wystarczy wziąć aparat i w nocy pod kątem walnać zdjecie z flashem przez szybe. Efekt będzie identyczny.
pzdr
Właśnie przystąpiłem do czytania nowego numeru gazety Angora i jakie było moje zdziwienie, że ktoś otrzymał zdjęcie z fotoradaru, na którym rejestracje miał na zderzaku. Oczywiście powiedział, że "jest to chujowy fotomontaż" i poszedł do mediów, gazet i nie wiadomo co jeszcze. Teraz będzie niezła afera i tylko czekam, aż ta osoba wyjdzie na imbecyla. Polecam ten artykuł, pośmiałem się.
A jakby specjalnie przymocowac jakos tablice zeby byla pod zderzakiem i w razie fotki dac ja we wlasciwe miejsce i stroic glupa, ze to musi byc fotomontaz bo tablica przeciez jest na klapie a nie zderzaku i zawsze tam byla :P
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Strażnik, który się wypowiada podpisał się na moim faksie he he
[ Dodano: Sro 25 Sie, 10 19:21 ]
Zamieszczone przez Marcin0201
piotrek_os no były i oglądałem te wydanie i powiedziano w nim że wszystkie te mandaty benda anulowane xD ponda 30 os takie cos dostało ;]
Zamieszczone przez KolinWawa
BTW dziś dzwoniłem do tych mózgów z Darłowa. Jak się w końcu dodzwoniłem ( ~30 telefonów), odebrała pani strażnik i powiedziała : "acha to był błąd systemu niech Pan to do kosza wyrzuci. Wysłaliśmy takich ze 30"
Komentarz