Fotoradar kara za za wolną jazdę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KolinWawa
    Rider
    • 2009
    • 278
    • Octavia I (1U2)
    • APK 2.0 MPI 115 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez bradley
    Jac_ek,

btw. atest jest na konkretne urzadzenie (model, nr seryjny) czy na grupe urzadzen (dana seria fotoradarow, np. iskra) ?
    Świadectwo legalizacji ponownej jest wystawione przez dyrektora okręgowego urzędu miar w Katowicach i dotyczy przyrządu radarowego do pomiaru prędkości pojazdów w ruchu drogowym o numerze fabrycznym 05-09-2926, znak fabr.: Multanova 6F. Legalizacja jest ważna do 31 maja 2011 r.

[ Dodano: Pią 20 Sie, 10 21:29 ]
    Zamieszczone przez westwi78
    Poza tym strażnik jakiś tam, nie jest kompetentny do takich "rozstrzygnięć".
    Zauważyłem, że ten sam strażnik podpisał się na wezwaniu do ujawnienia imienia i nazwiska oraz adresu do korespondencji osoby, która kierowała pojazdem. Chyba nie ma ich tam za wielu. Według mnie definitywnie rozwiązuje to sprawę.

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dziś ponoć fotki z tego fotoradaru były w telexpresie :szeroki_usmiech
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Mickul
        RS
        • 2010
        • 2847

Zamieszczone przez b707
        Co do tablicy to nie jest wklejona.
        Na zdjęciach z fotoradarów w wyniku błysku flesha juz tak wychodzi że tablica i inne odbalski tak dziwnie wychodzą. To wina konstrukcji. Wystarczy wziąć aparat i w nocy pod kątem walnać zdjecie z flashem przez szybe. Efekt będzie identyczny.
        pzdr
        Właśnie przystąpiłem do czytania nowego numeru gazety Angora i jakie było moje zdziwienie, że ktoś otrzymał zdjęcie z fotoradaru, na którym rejestracje miał na zderzaku. Oczywiście powiedział, że "jest to chujowy fotomontaż" i poszedł do mediów, gazet i nie wiadomo co jeszcze. Teraz będzie niezła afera i tylko czekam, aż ta osoba wyjdzie na imbecyla. Polecam ten artykuł, pośmiałem się.

Komentarz

• Marcin0201
          Ambiente
          • 2010
          • 173

piotrek_os no były i oglądałem te wydanie i powiedziano w nim że wszystkie te mandaty benda anulowane xD ponda 30 os takie cos dostało ;]
          Skoda OCTAVIA II by Marcin0201

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ght=marcin0201

Komentarz

• suchy
            Rider
            • 2009
            • 682

http://img94.imageshack.us/img94/3256/fototyk.jpg
            Było, minęło:
            RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.

Komentarz

• bradley
              L&K
              • 2008
              • 1465

A jakby specjalnie przymocowac jakos tablice zeby byla pod zderzakiem i w razie fotki dac ja we wlasciwe miejsce i stroic glupa, ze to musi byc fotomontaz bo tablica przeciez jest na klapie a nie zderzaku i zawsze tam byla :P
              VW Vento 1.9TDI 1Z ++
              Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
              Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• KolinWawa
                Rider
                • 2009
                • 278
                • Octavia I (1U2)
                • APK 2.0 MPI 115 KM
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Było w telekspresie

Strażnik, który się wypowiada podpisał się na moim faksie he he

[ Dodano: Sro 25 Sie, 10 19:21 ]
                Zamieszczone przez Marcin0201
                piotrek_os no były i oglądałem te wydanie i powiedziano w nim że wszystkie te mandaty benda anulowane xD ponda 30 os takie cos dostało ;]
                Zamieszczone przez KolinWawa
                BTW dziś dzwoniłem do tych mózgów z Darłowa. Jak się w końcu dodzwoniłem ( ~30 telefonów), odebrała pani strażnik i powiedziała : "acha to był błąd systemu niech Pan to do kosza wyrzuci. Wysłaliśmy takich ze 30"
                Nie kłamała Pani strażnik :lol:

Komentarz

Pracuję...